fbpx

Inspirasi

Berat 100kg??? Satu kenyataan yang terpaksa saya terima.  Tapiiii… Itu dulu.. sekarang setelah mencapai berat 59kg saya dah mampu tersenyum…:) Tidak pernah terlintas untuk turunkan berat badan dari obes ke BMI normal.. namun  segala puji bagi Allah yang telah mengizinkan perkara ajaib ni berlaku pada diri saya. Kini.. Saya mampu lakukan perkara-perkara yang tidak mampu …

Tips Kurus untuk Turun 40KG Teruskan Baca »

Hai, saya Wahidah 🙂 (saya bahasa diri saya sebagai Wahidah je la yer..) Wahidah berjaya turun berat sebanyak 30kg! (dari 84kg ke 54kg). Alhamdulillah. Daripada kecil wahidah antara “terbesar” dalam kalangan budak-budak kelas. Masa sekolah rendah mungkin tak ada masalah sangat sebab wahidah budak aktif. Siap join taekwondo lagi. Tapi sebab mak dulu berniaga kedai …

Wahidah Berjaya Turunkan 30KG Dengan Cara Diet Yang Betul Teruskan Baca »

Dulu berat saya 78kg. Tapi sekarang ni alhamdulillah 54kg… dah berjaya turun 24kg dengan cara kurus yang betul dan sihat. Syukur sangat2. Perasaan dah kurus ni.. ya Allah bestnya. Saya dah boleh pakai baju yang saya nak. Saya jadi lebih konfiden. Nak beribadah pun lebih mudah. Sekarang ni saya senyum je memanjang. Saya jadi lebih …

Kisah saya turun berat dari 78kg ke 54kg tanpa produk kurus Teruskan Baca »

Kongsikan 12 kata-kata pembakar semangat ini melalui akaun facebook/ instagram/ twitter anda supaya ramai lagi akan berjaya menguruskan badan mereka. Sekiranya anda perlukan guide step-by-step untuk kuruskan badan, anda boleh join program kurus secara online DIET STAILOO. Klik link di bawah untuk join:

Scroll to Top