Teknik kurus CABARAN STAILOO.

Dapatkan panduan yang betul untuk anda kurus secara bersistem, step-by-step.

featured on

Berhenti guna produk untuk kurus. Sebaliknya.. belajar teknik kurus mudah, cepat & berkesan CABARAN STAILOO

Tak perlu berlapar diet

Makan apa shj yang anda inginkan tapi secara terkawal dengan menggunakan teknik "makan secara perlahan". Kurus dengan enjoy dan langsung tak stress.

Tak perlu kuat bersenam

Hanya 10-minit senaman di rumah shj diperlukan. Tak sempat? Ok tkpe.. nanti anda akan belajar cara senaman paling efektif dengan hasil maksimum.

Tak perlu guna produk

Membazir duit jer beli produk. Mungkin turun la sikit 4-5kg. Tapi lepas stop ambil produk berat anda akan naik mendadak.

Testimoni: 50+ gambar sebelum & selepas, 480+ review facebook, 1860+ pm whatsapp sehari yg ingin join CABARAN STAILOO!

pm wasap
Rv Aqilah
RV Ayuni Nordin
Rv Suria Idawany
Rv Annia Loy
Rv Finaa Mdn

"Sesuai ke saya join CABARAN STAILOO nie??"

CABARAN STAILOO adalah panduan untuk anda belajar teknik kurus yang paling mudah, cepat & berkesan.

Anda akan belajar baaaaaaanyak tips dan teknik kurus yang super efektif:

  • Teknik kitaran karbo dan anda boleh makan nasi sepuas-puasnya dengan syarat …...
  • Teknik makan perlahan untuk anda yang susah nak kawal selera makan
  • Teknik senaman HICT supaya anda boleh senaman sedikit tapi dapat hasil maksimum

Dan banyak lagi.

Belajar teknik kurus CABARAN STAILOO kalau anda:

Apa yang ANDA akan dapat bila anda join CABARAN STAILOO?

Tips & teknik efektif

Ada banyak tips untuk kurus. Tapi yang mana satu tips paling efektif untuk anda kurus dengan mudah dan lebih cepat? Dalam teknik kurus CABARAN STAILOO anda akan belajar secara bersistem, step-by-step.

Peringatan & motivasi

Anda akan diberi emel sebagai 'peringatan' supaya anda faham dengan jelas apa yang perlu anda buat untuk kurus secara sihat dan dapatkan bentuk badan yang slim. Anda juga akan sentiasa diberi motivasi supaya tak putus asa.

Menu & video senaman

Anda tak perlu risau nak kena makan apa atau nak buat senaman apa. Semua dah diberi dari A-Z. Anda boleh pilih yang mana pemakanan atau senaman yang anda MAMPU dan ENJOY untuk anda buat.

Whatsapp support group

Anda perlu bantuan? Anda tak pasti makanan tu boleh makan ke tak. Jangan risau.. anda boleh tanya direct pada coach anda. Group wasap ni anda akan saling support, share progress n kalau nak bergosip pun boleh.

UNLIMITED ACCESS blog cabaran stailoo

Habit 1

Perubahan positif

1001 tips kuruskan badan

The power of less

Senarai semak habit

Ilmu vs amal

Hari ini lebih baik daripada semalam

Tiada lagi masalah berat payah nak turun

[PENTING] 3 langkah kuruskan badan

Cara betul untuk tetapkan target

Nak kurus kena buat sampai jadi

Habit 2

Makan secara perlahan

3 kebaikan makan secara perlahan

Strategi #1 untuk betulkan diet yang rosak

3 hari rekod pemakanan

Beza cara pemakanan

Mana hak saya

Strategi #2 untuk betulkan diet yang rosak

Strategi #3 betulkan diet yang rosak

Tak boleh nak kawal selera makan

Tupperware

Habit 3

Berhenti makan pada 80% sebelum kenyang

3 tips berhenti makan sebelum kenyang

Sedikit lapar

Anda sudah bersedia

Ubahsuai dapur anda

Social support yang positif

Habit 4

10-minit senaman

12 senaman HICT: usaha SEDIKIT kesan MAKSIMUM

30-minit senaman kardio

Senaman resistance untuk bakar lemak 5x lebih cepat

Kualiti vs kuantiti

Group positif: whatsapp support group

Habit 5

Makan protein setiap kali waktu makan

16 makanan tinggi kandungan protein

Protein supershakes

10 kebaikan protein

14 cara tingkatkan pengambilan protein

101 menu protein (sihat dan mudah)

Habit 6

Makan sayur/buah setiap kali waktu makan

Lebih baik dan lebih mencabar: colorful eating

21 sayur/buah untuk anda kurus

4 cara menarik untuk makan sayur/buah

Tak suka makan sayur? cuba cara ini..

101 menu sayur/buah (sihat dan mudah)

Habit 7

Makan kualiti-karbo setiap kali waktu makan

Pilih kualiti-karbo, bukan kurangkan karbohidrat

5 sumber kualiti-karbo untuk kurus

Kualiti-karbo Vs proses-karbo

Diet cabaran stailoo boleh makan nasi

Yeay. Anda boleh!

Habit 8

Makan lemak sihat setiap kali waktu makan

Cara makan 5x sehari

Lemak tepu vs lemak tak tepu

Lemak sihat omega-3

Anda kini lebih bertenaga

Makanan sunnah

Ebook cabaran stailoo

Berapa bayaran untuk join CABARAN STAILOO?

Pakej Basic

RM69 RM49
  • Tips dan teknik super duper efektif untuk kurus
  • Peringatan dan motivasi setiap hari
  • Menu dan video senaman
  • Whatsapp support group
  • Unlimited access blog cabaran stailoo
  • Ebook cabaran stailoo
  • DISKAUN 30% sah sehingga 21 OKTOBER 2018

Pakej Premium

RM129 RM89
  • Tips dan teknik super duper efektif untuk kurus
  • Peringatan dan motivasi setiap hari
  • Menu dan video senaman
  • Whatsapp support group
  • Unlimited access blog cabaran stailoo
  • Ebook cabaran stailoo
  • DISKAUN 30% sah sehingga 21 OKTOBER 2018

Diskaun 30% akan tamat dalam masa:

Day
Hour
Minute
Second

Hasil selepas join CABARAN STAILOO anda akan nampak lebih kurus, cantik & slim dgn pipi lebih runcing!

F.A.Q

Rv Wan Nurul
Rv Faizah Ahmad
Rv Cik Daa
Rv Anis Umar
Rv Tina!

Teknik kurus CABARAN STAILOO.

Dapatkan panduan yang betul untuk anda kurus secara bersistem, step-by-step.