3 sebab kenapa jangan beli aloe vera gel ini

stailoo aloe vera gel forever living

Update 31 Mei 2017: promosi PERCUMA 1 botol aloe vera gel telah tamat.

Jangan beli aloe vera gel Forever Living ini kalau anda tak tahu guna.

Sebab #1: membazir duit kalau tak amal minum
Sebab #2: kurang berkesan kalau tak jaga pemakanan
Sebab #3: anda boleh dapatkan secara percuma  (promosi tamat)
.

Tapi kalau anda tahu guna (dan nak badan yang lebih slim dan lebih sihat), anda perlu guna dengan cara yang betul untuk dapatkan HASIL TERBAIK.

Kalau anda pernah minum aloe vera gel Forever Living ini, anda mesti tahu 101 khasiat aloe vera tersebut.

Ada yang minum untuk detox.
Ada yang minum untuk lebih kurus.

Ada yang minum untuk lebih sihat dan cantik.

Tapi betul ke?

Dengan HANYA minum aloe vera ini, betul ke boleh dapat semua kebaikan tu??

Jawapannya: yup betul.

Banyak kajian sains telah dijalankan ke atas pokok aloe vera ini.

Sebab tu tak pelik kenapa aloe vera ini sudah digunakan untuk dijadikan ubat (medicinal plant) semenjak 1000 tahun dahulu.

Ni rupa asal pokok aloe vera:

Setiap daun aloe vera ini penuh dengan kandungan air-likat atau dikenali sebagai “gel”.

Untuk anda yang amal minum aloe vera gel ini sebagai minuman kesihatan, alhamdulillah.. Anda buat pilihan yang bijak.

Amal minum aloe vera gel Forever Living ini untuk - kurus, sihat dan cantik - jauh lebih baik daripada anda beli ubat kurus atau pil langsing dsb.

Kononnya “kemam kemam terus kurus / cantik”. Mengarut.

6 kebaikan aloe vera gel

Berdasarkan kajian sains: (1), (2), (3), (4), (5), (6)

  1. Mencuci usus (kurus akan lebih mudah dan lancar)
  2. Memperbaiki sistem pencernaan supaya mudah 'buang'
  3. Menegangkan kulit (nampak lebih cantik)
  4. Mengelakkan naik jerawat
  5. Mengurangkan paras gula dalam darah (badan lebih sihat)
  6. Mengandungi antioksida dan antibakteria

Dan banyak lagi.

Yup minum aloe vera gel Forever Living ini memang baik untuk kesihatan.

Tapi kalau anda nak MAKSIMUMKAN HASIL apabila minum aloe vera ini, anda perlu:

Jaga pemakanan anda.

Katakan anda sudah amal minum jus kesihatan ini, tapi makanan manis, garam, gula, ajinamoto, kicap, MSG dll.. semua anda hentam.

Rugi.

Membazir duit anda je amal minum aloe vera gel Forever Living ini tapi tidak dapat hasil yang sepatutnya anda dapat.

Ibarat segala khasiat aloe vera ini ‘ditenggelamkan’ oleh makanan anda yang merepek-repek tu.

Jadi nak tak nak, anda perlu serba sedikit jaga pemakanan anda untuk dapat hasil terbaik dengan aloe vera gel Forever Living ini.

Selamat beramal 🙂

4 thoughts on “3 sebab kenapa jangan beli aloe vera gel ini

  1. Saya harap dengan CABARAN STAILOO.saya dapat mengubah diri saya yang selama ini yang saya idam kan untuk jadi kurus.

  2. saya dh minum…dan berjaya turrun bebeberapa kg…dan sentiasa minum sampai kurus…saya makan mcm biasa msg saya mkn fast food…ok je…malah buang air besar setiap hari…dulu tak boleh membuang air besar tapi semenjak minum saya boleh membuang air besar

Leave a Comment