Kurus secara sihat CABARAN STAILOO.

Dapatkan panduan yang betul untuk anda kurus secara bersistem, step-by-step.

anak2
featured on

Berhenti guna produk untuk kurus. Sebaliknya.. kurus secara sihat dengan join CABARAN STAILOO

Tak perlu berlapar diet

Makan apa shj yang anda inginkan tapi secara terkawal dengan menggunakan teknik "makan secara perlahan". Kurus dengan enjoy dan langsung tak stress.

Tak perlu kuat bersenam

Hanya 10-minit senaman di rumah shj diperlukan. Tak sempat? Ok tkpe.. nanti anda akan belajar cara senaman paling efektif dengan hasil maksimum.

Tak perlu guna produk

Membazir duit jer beli produk. Mungkin turun la sikit 4-5kg. Tapi lepas stop ambil produk berat anda akan naik mendadak.

Testimoni: 50+ gambar sebelum & selepas, 367+ review facebook, 1860+ pm whatsapp sehari, 14495+ yang sudah join CABARAN STAILOO!

* klik pada arrow kanan/kiri untuk baca review peserta2 yg berpuas hati dengan CABARAN STAILOO

"Sesuai ke saya join CABARAN STAILOO??"

CABARAN STAILOO adalah program kuruskan badan secara online (jadi anda tak perlu pergi ke mana2).

Anda akan belajar baaaaaaanyak tips dan teknik kurus yang super efektif:

  • Teknik kitaran karbo dan anda boleh makan nasi sepuas-puasnya dengan syarat …...
  • Teknik makan perlahan untuk anda yang susah nak kawal selera makan
  • Teknik senaman HICT supaya anda boleh senaman sedikit tapi dapat hasil maksimum

Dan banyak lagi.

Setakat ini hampir semua peserta yang mengikuti CABARAN STAILOO berjaya kurus dengan cara yang betul, badan lebih sihat dan nampak lebih cantik.

Join CABARAN STAILOO kalau anda:

Apa yang anda akan dapat apabila anda join CABARAN STAILOO

Tips & teknik efektif

Ada banyak tips untuk kurus. Tapi yang mana satu tips paling efektif untuk anda kurus dengan mudah dan lebih cepat? Dalam CABARAN STAILOO anda akan belajar secara bersistem, step-by-step.

Peringatan & motivasi

Setiap hari anda akan terima emel sebagai “reminder” supaya anda tidak terlupa untuk praktis habit mengikut kemampuan / masa anda. Anda akan dapat rasakan “kehadiran” coach yg tak putus2 memberi sokongan pada anda.

Menu & video senaman

Anda tak perlu risau nak kena makan apa atau nak buat senaman apa. Semua dah diberi dari A-Z. Anda boleh pilih yang mana pemakanan atau senaman yang anda MAMPU dan ENJOY untuk anda buat.

Whatsapp support group

Anda perlu bantuan? Anda tak pasti makanan tu boleh makan ke tak. Jangan risau.. anda boleh tanya direct pada coach anda. Group wasap ni anda akan saling support, share progress n kalau nak bergosip pun boleh.

UNLIMITED ACCESS applikasi cabaran stailoo

Habit 1

Perubahan positif

1001 tips kuruskan badan

The power of less

Senarai semak habit

Ilmu vs amal

Hari ini lebih baik daripada semalam

Tiada lagi masalah berat payah nak turun

[PENTING] 3 langkah kuruskan badan

Cara betul untuk tetapkan target

Nak kurus kena buat sampai jadi

Habit 2

Makan secara perlahan

3 kebaikan makan secara perlahan

Strategi #1 untuk fix broken diet

3 hari rekod pemakanan

Beza cara pemakanan

Mana hak saya

Strategi #2 untuk fix broken diet

Tak boleh nak kawal selera makan

Strategi #3 untuk fix broken diet

Tupperware

Habit 3

Berhenti makan pada 80% sebelum kenyang

3 tips berhenti makan sebelum kenyang

Sedikit lapar

Anda sudah bersedia

Ubahsuai dapur anda

Social support yang positif

Habit 4

10-minit senaman

12 senaman HICT: usaha SEDIKIT kesan MAKSIMUM

30-minit senaman kardio

Senaman resistance untuk bakar lemak 5x lebih cepat

Kualiti vs kuantiti

Group positif: whatsapp support group

Habit 5

Makan protein setiap kali waktu makan

16 makanan tinggi kandungan protein

Protein supershakes

10 kebaikan protein

14 cara tingkatkan pengambilan protein

101 resipi protein (sihat dan mudah)

Habit 6

Makan sayur/buah setiap kali waktu makan

Lebih baik dan lebih mencabar: colorful eating

101 senarai sayur/buah untuk kurus

4 cara menarik untuk makan sayur/buah

Tak suka makan sayur? cuba alternatif ini..

Konsisten

Habit 7

Makan kualiti-karbo setiap kali waktu makan

5 kategori kualiti-karbo untuk anda yang nak kurus

Diet cabaran stailoo boleh makan nasi

Yeay! Tahniah

Habit 8

Makan lemak sihat setiap kali waktu makan

Cara makan 5x sehari

Lemak tepu vs lemak tak tepu

Lemak sihat omega-3

Anda kini lebih bertenaga

Makanan sunnah

Berapa bayaran untuk join CABARAN STAILOO?

Harga Biasa

RM 120
  • Tips dan teknik super duper efektif untuk kurus
  • Peringatan dan motivasi setiap hari
  • Menu dan video senaman
  • Whatsapp support group
  • Applikasi cabaran stailoo
  • TIada diskaun

Harga Diskaun

RM 60 anda jimat RM60
  • Tips dan teknik super duper efektif untuk kurus
  • Peringatan dan motivasi setiap hari
  • Menu dan video senaman
  • Whatsapp support group
  • Applikasi cabaran stailoo
  • DISKAUN 50% sah sehingga 24 JUN 2018

Day
Hour
Minute
Second

F.A.Q

Kurus secara sihat CABARAN STAILOO.

Dapatkan panduan yang betul untuk anda kurus secara bersistem, step-by-step.