3 sebab kenapa jangan beli aloe vera gel ini

stailoo aloe vera gel forever living

Update 31 Mei 2017: promosi PERCUMA 1 botol aloe vera gel telah tamat.

Jangan beli aloe vera gel Forever Living ini kalau anda tak tahu guna.

Sebab #1: membazir duit kalau tak amal minum
Sebab #2: kurang berkesan kalau tak jaga pemakanan

Sebab #3: anda boleh dapatkan secara percuma  (promosi tamat)

Tapi kalau anda tahu guna (dan nak badan yang lebih slim dan lebih sihat), anda perlu guna dengan cara yang betul untuk dapatkan HASIL TERBAIK.

Kalau anda pernah minum aloe vera gel Forever Living ini, anda mesti tahu 101 khasiat aloe vera tersebut.

Ada yang minum untuk detox.
Ada yang minum untuk lebih kurus.

Ada yang minum untuk lebih sihat dan cantik.

Tapi betul ke?

Dengan HANYA minum aloe vera ini, betul ke boleh dapat semua kebaikan tu??

Jawapannya: yup betul.

Banyak kajian sains telah dijalankan ke atas pokok aloe vera ini.

Sebab tu tak pelik kenapa aloe vera ini sudah digunakan untuk dijadikan ubat (medicinal plant) semenjak 1000 tahun dahulu.

Ni rupa asal pokok aloe vera:

Setiap daun aloe vera ini penuh dengan kandungan air-likat atau dikenali sebagai “gel”.

Untuk anda yang amal minum aloe vera gel ini sebagai minuman kesihatan, alhamdulillah.. Anda buat pilihan yang bijak.

Amal minum aloe vera gel Forever Living ini untuk - kurus, sihat dan cantik - jauh lebih baik daripada anda beli ubat kurus atau pil langsing dsb.

Kononnya “kemam kemam terus kurus / cantik”. Mengarut.

6 kebaikan aloe vera gel..

Berdasarkan kajian sains: (1), (2), (3), (4), (5), (6)

  1. Mencuci usus (kurus akan lebih mudah dan lancar)
  2. Memperbaiki sistem pencernaan supaya mudah 'buang'
  3. Menegangkan kulit (nampak lebih cantik)
  4. Mengelakkan naik jerawat
  5. Mengurangkan paras gula dalam darah (badan lebih sihat)
  6. Mengandungi antioksida dan antibakteria

Dan banyak lagi.

Yup minum aloe vera gel Forever Living ini memang baik untuk kesihatan.

Tapi kalau anda nak MAKSIMUMKAN HASIL apabila minum aloe vera ini, anda perlu:

Jaga pemakanan anda.

Katakan anda sudah amal minum jus kesihatan ini, tapi makanan manis, garam, gula, ajinamoto, kicap, MSG dll.. semua anda hentam.

Rugi.

Membazir duit anda je amal minum aloe vera gel Forever Living ini tapi tidak dapat hasil yang sepatutnya anda dapat.

Ibarat segala khasiat aloe vera ini ‘ditenggelamkan’ oleh makanan anda yang merepek-repek tu.

Jadi nak tak nak, anda perlu serba sedikit jaga pemakanan anda untuk dapat hasil terbaik dengan aloe vera gel Forever Living ini.

Program Online Cabaran Stailoo

Kalau anda tak tahu macam mana nak jaga pemakanan, meh sertai program kurus dan sihat CABARAN STAILOO.

Anda akan belajar CARA untuk makan yang betul.
Anda akan belajar APA perlu makan untuk kurus, sihat dan cantik.

Anda akan belajar untuk JAGA kualiti tidur, tenaga badan dan stress level.

Cabaran Stailoo adalah program kurus dan sihat secara online (jadi anda tak perlu pergi kemana-mana).

Anda akan dapat panduan kurus dan sihat melalui email.

Satu per satu.

Langkah demi langkah.

Banyak yang anda akan belajar di dalam program CABARAN STAILOO nanti.

Contoh:

Sekarang ni viral menu bersahur dengan susu + kurma + chia seed, untuk tenaga dan untuk kurus!

Bila dah viral ni ramai yang cuba buat, tapi tak ramai yang tahu kesan sampingan.

Pastu mula la ada yang mengadu sakit kepala, muntah2 dsb.

Cara yang betul:

  •  susu + kurma + chia seed
  • eksperimen dulu: masukkan sikit shj chia seed (1/2 sudu kecil) untuk tengok respon badan anda pada chia seed
  • setiap hari cuba tambah kuantiti chia seed tersebut.
  • peringatan: ambil chia seed pada kadar sederhana sahaja terutamanya kalau anda tekanan darah rendah. Dan pastikan minum banyak air SEPANJANG HARI.

Program CABARAN STAILOO ni dah bantu ramai peserta berjaya kurus dan sihat dengan cara yang betul.

Jadi meh join program kurus dan sihat CABARAN STAILOO ini.

Leave a Comment